Van ruilen komt,.

[!] Door ruilen een hoger doel bereiken

In maart 2021 start Stichting Cleanup Team Westland met de ‘drink-water-toer’. Met een zes meter lange container vragen we aandacht voor de [on]zin van water in plastic flesjes, het [zwerf]afval dat het nu veroorzaakt en het beste alternatief voor thuis gewoon kraanwater tappen.

Gedurende het jaar zijn we met onze ‘drink-water-toer-container’ proactief en duidelijk zichtbaar aanwezig bij open dagen, supermarkten, sportevenementen, city,- & beach-cleanups, braderieën, open dagen, festivals etc. in de regio.

Wij gaan onze container realiseren d.m.v. barters, een term die in het Engels staat voor ruilen/ruilhandel. Wij zijn dus gestart met een mooie blauwe glazen fles en ruilen de items erna net zolang tot we onze container helemaal bij elkaar geruild hebben!

Deze container wordt ingericht voor drie verschillende zaken

  • Tappunt voor gratis drinkwater
  • Inleverpunt van kleine PET flesjes en drinkblikjes
  • * Uitgifte en verkoop Blue Bottle’s en PROOST eco glazen

DURF JIJ TE RUILEN?

Het is heel eenvoudig; op onze FB-pagina staat een foto van het item dat wij willen ruilen,. men plaatst een foto van het item waarvoor men dit wil ruilen in ‘opmerking plaatsen’ onder de foto en wij kiezen elke week één geschikt item. Deze plaatsen we weer opnieuw en zo,. gaan we door tot we onze container bij elkaar geruild hebben.

MET DANK AAN:

Sylvia en Ted van der Burg.

Schuiven naar boven