De DRINK WATER toer

Gratis kraanwater én promotie acties op locatie

* STIMULERING – gebruik kraanwater / bevorderen gezond gewicht
* BEWUSTWORDING – [on]zin eenmalig gebruik kleine verpakkingen
* VERMINDEREN – zwerfafval
* GROENE PROMOTIE – positieve uitstraling / locatie marketing
* TERUGDRINGEN – afval van eenmalig te gebruiken verpakkingen
* REALISEREN – directe recycling van herbruikbare grondstoffen

Binnen onze projecten GEWOON DOEN!, ‘Gratis drinkwater’ en YES WE CAN! zijn er actie-elementen die zichzelf versterken als ze goed zichtbaar in beeld zijn. Zo worden we sneller the-talk-off-the town, bereiken we meer potentiële gebruikers en zijn we flexibeler in een uitstalling op locatie.

Positieve bijdrage

Met de DRINK WATER toer zorgen we voor bewustwording bij de verschillende doelgroepen. Daarnaast geeft het non-profit organisaties én het bedrijfsleven de mogelijkheid hun boodschap uit te dragen en versterken door een zeer zichtbare aanwezigheid bij bijvoorbeeld supermarkten, sportevenementen, cleanups, braderieën, open dagen, festivals etc.

Opvallend & zichtbaar

Na een eerste opzet zijn we overgegaan naar het ombouwen van een trailer. Deze wordt ingericht voor drie verschillende zaken

* Tappunten voor drinkwater
* Inleverpunt kleine PET flesjes en drinkblikjes
* * Uitgifte en verkoop PROOST eco-statiegeld-glazen en Blue Bottle’s

* Tappunt voor drinkwater

Bij de trailer kunnen mensen hun herbruikbare fles gratis vullen met drinkwater. Hiervoor worden vier waterpunten geïnstalleerd die na plaatsing gekoppeld worden aan het reguliere drinkwaternet.

* Inlevering kleine PET flesjes en drinkblikjes

Aan de achterkant van de trailer komen inworpgaten voor het doneren van drankblikjes en/of klein PET flesjes. Deze worden geteld en gesorteerd. Bij Cleanup team leden worden de aantallen bij hun persoonlijk aantal opgeteld.

Bij inlevering van 100 drankblikjes en/of kleine PET flesjes ontvangt men € 5,- korting op de aankoop van een Blue Bottle.

* Uitgifte PROOST eco-statiegeld-glazen

Als de trailer op een evenement staat waar gebruik wordt gemaakt van de PROOST Westland eco-statiegeld-glazen kan hier de verkoop en inlevering plaatsvinden. Natuurlijk kan men deze ook gelijk vullen met koel drinkwater tegen de dorst.

LAAT U ZIEN!

Tijdens de ombouw zijn er op de trailer tien plaatsen ter grote van een A4 / A3 beschikbaar voor reclame. Donatie hiervoor is respectievelijk €250,- en €500,- excl.btw. Wij hebben hiervoor slechts tien plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerd: meld u dan via deze link

WESTLANDERS DOEN!

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een truck-garagebedrijf, een carrosseriebouwer, een bandenzaak, een transportbedrijf etc. die ons met hand-, en spandiensten willen en kunnen helpen. Zo hebben we ook een roldeur aan de zijkant, ’n watertank, koffiezetapparaat, verlichting, een balie, vlaggen en nog veel meer op ons verlanglijstje staan. Maar dat moet binnen het Westlands bedrijfsleven toch niet zo moeilijk zijn?

Ook de kleinste donatie is van harte welkom,.

Dat kan 100% veilig via deze pagina:

Schuiven naar boven