Onze stakeholders


Binnen onze actie GEWOON DOEN het Westlands miljoen zijn er bij het behalen van het miljoen stuks 3.333 Blue Bottles nodig. Op 10.04.2021 stond onze teller op 200.788 ingeleverde drankblikjes en kleine PET flesjes. Hiervoor zijn 669 Blue Bottles nodig/gereserveerd.

Gemeente Westland

Van de gemeente Westland ontvingen wij een incidentele subsidie voor de aankoop van de eerste 500 Blue Bottles zonder logo. Deze subsidie is eenmalig en bestemd voor de periode tot en met 30 juni 2021.


Stille donatie

Via een niet nader te noemen sponsor ontvingen wij een stille donatie. Deze is bedoeld voor de aankoop van een XXX aantal Blue Bottles die gebruikt moeten worden binnen de actie GEWOON DOEN! Het Westlands miljoen.


Een Blue Bottle aankoop maakt onze acties mogelijk!

Stakeholders kunnen zich profileren op de Blue Bottles die gebruikt worden binnen onze acties. Met laser wordt het beeldmerk, de naam en/of slogan superstrak en onuitwisbaar in de keiharde body gezet. Uw profiel staat zo jarenlang op de meest duurzame en 100% recyclebare herbruikbare thermosfles. De deelname hieraan is al mogelijk vanaf 24 stuks.

Steun uw favoriete sportclub, basisschool, organisatie en/of vereniging!
Mail uw interesse naar info@cleanupteam.org

Schuiven naar boven