YES WE CAN!

Yes we can! Dinsdag 23 maart 2021

Inzamelen en recyclen drankblikjes.

VERMINDEREN – zwerfafval
REALISEREN – directe recycling van herbruikbare grondstoffen
BEWUSTWORDING – [on]zin eenmalig gebruik kleine verpakkingen
TERUGDRINGEN – afval van eenmalig te gebruiken verpakkingen
STIMULERING – gebruik kraanwater / bevorderen gezond gewicht
GROENE PROMOTIE – positieve uitstraling / locatiemarketing

Het doel van YES WE CAN! is het inzamelen van drankblikjes. Deze komen in twee stromen onze kant op; via onze Cleanup Team-leden die deze oprapen tijdens hun loopjes en door de inzameling ervan in de scholen, sportclubs, organisaties, verenigingen én natuurlijk het bedrijfsleven.

Alle drankblikjes worden gesorteerd en gescheiden op aluminium of metaal. Alles wordt per container afgevoerd zodat we deze kostbare grondstoffen direct kunnen recyclen. Zo vermijden we per actie tonnen Co2.

Spaar mee

Lever ook 300 drankblikjes in en ontvang een Blue [thermos] Bottle met het logo van een van de stakeholders! Vul je Blue Bottle gratis met drinkwater bij alle tappunten uit de gratis Refill-app. Zo stimuleren we het drinken van gewoon kraanwater; dat is veel gezonder en zo dringen we gelijk de verkoop van frisdranken, bier of mixdranken terug.

Indrukwekkend

Spaar voor een school in jouw dorp, voor de sportclub van je kids, spaar voor een lokaal goed doel of zet jullie bedrijfsnaam onuitwisbaar op de Blue Bottles die wij namens julie uitgeven. Dat kan al vanaf 40 stuks en zorgt voor ‘n positieve en duurzame promotie.

Echt circulair?

YES WE CAN!

Schuiven naar boven