‘Gratis drinkwater’

[!] Gratis vullen van je herbruikbare fles met kraanwater

Met ‘Gratis drinkwater’ verminderen we het gebruik van fleswater/frisdrank in kleine plastic flesjes, blikjes en bekertjes. Bezoekers vullen hun herbruikbare drinkfles gratis bij alle ‘Gratis drinkwater’ en openbare waterpunten met lekker koel kraanwater.

* STIMULERING gebruik kraanwater
* TERUGDRINGEN van plastic afval
* VERMINDEREN van zwerfafval
* GROENE PROMOTIE van de locatie
* VERLAGEN van de carbon footprint

Samen met [horeca]ondernemers zetten we een netwerk op van drinkwaterpunten. Zij tonen hun partnerschap met onze sticker op het pand, melden hun deelname op de sociale media en worden opgenomen in Refill, de gratis mobiele waterpunt-app.

Ondernemer

Meedoen aan het ‘Gratis drinkwater’ project kost de ondernemer niets. GEEN inschrijfgeld, GEEN jaarlijkse contributie en verplicht hen ook NIET tot de verkoop van Blue Bottles. Zij zijn overal vrij van!

Gasten/bezoekers die aankomen ontvangen een gratis vulling van hun herbruikbare fles met gewoon KRAANWATER. Het gaat dus ook NIET om tafelwater of gebottled water aan gasten die plaats nemen aan een tafeltje in de zaak.

Een flesvulling kost nog geen eurocent en is daarmee de goedkoopste marketingtool voor elke ondernemer. De gasten staan echt binnen en dan is het aan de ondernemer en zijn goed gastheerschap zich juist te profileren.

Wij doen het volgende

* Wij plakken de sticker op het pand!
* Maken een foto van de ondernemer
* Plaatsen die op onze Facebookpagina’s en Instagram
* Plaatsing foto, N.A.W. en weblink in de [gratis] Refill app.
* Verspreiding persberichten aan de lokale media

[!] ‘Gratis drinkwater’ acties kunnen wij uitvoeren door de verkoop van the Blue Bottle’s.

# www.gratisdrinkwater.nl

@ info@gratisdrinkwater.net

FB Facebook Nederland

FB Facebook Bonaire

I Instagram

Schuiven naar boven