Onze stakeholders


Gemeente Westland

Van de gemeente Westland ontvingen wij een incidentele subsidie voor de aankoop van de eerste 500 Blue Bottle’s zonder logo. Deze subsidie is eenmalig en bestemd voor de periode tot en met 30 juni 2021.


Stille donatie

Via een anoniem te blijven donateur ontvingen wij een donatie die is bedoeld voor de aankoop van een XXX aantal Blue Bottle’s. Deze mogen alleen binnen de actie GEWOON DOEN! Het Westlands miljoen worden gebruikt.


Een Blue Bottle aankoop maakt onze acties mogelijk!

Stakeholders kunnen zich profileren op de Blue Bottles die gebruikt worden binnen onze acties. Met laser wordt het beeldmerk, de naam en/of slogan superstrak en onuitwisbaar in de keiharde body gezet. Uw profiel staat zo jarenlang op de meest eerlijke, duurzame en 100% recyclebare herbruikbare thermosfles.

De marges op de Blue Bottles worden ingezet voor de acties en projecten van lokale cleanup teams. Zo kunnen deze zwerfafval-projecten uitvoeren, geven zij op basisscholen gastlessen en zijn ze tijdens evenementen en feesten aanwezig met gratis drinkwater.

Rapers van zwerfafval worden beloond met een Blue Bottle als zij 300 drinkblikjes en/of kleine plastic PET flesjes inleveren en samen sparen zij Blue Bottle’s als cadeautje voor lokale vrijwilligers en organisaties.

De deelname hieraan is al mogelijk vanaf 24 stuks.
Mail uw interesse naar info@cleanupteam.org

Schuiven naar boven